Bemutatkozás

A Kereskedők, Vállalkozók Tolna megyei Egyesülete gazdasági érdekképviseletet ellátó társadalmi szervezet, amely egyben önálló jogi személyként 1991. április 6-án alakult. A szervezet Tolna megye vendéglátó és kereskedelmi vállalkozóit tömöríti önkéntes tagság alapján.

Az érdekképviselet célja, hogy a Tolna megye területén működő kereskedelmi, vagy vendéglátó tevékenységet folytató, egyéni és társas vállalkozók gazdasági és szakmai érdekeinek védelmét szolgálja. A Szervezet működése során a tagok érdekvédelmét látja el egyrészről a társ érdekképviseletekkel, valamint a szakhatóságokkal történő együttműködéssel, másrészről tájékoztatást ad az aktuális jogszabályokról a vállalkozóknak, illetve tanácsadással segíti tevékenységüket.

A szervezet fontos feladata a mikro-és kisvállalkozások felkészítése, hogy a folyamatosan változó körülmények között képesek legyenek a versenyképességük javítására, valamint vállalkozásuk fejlesztésére.

Rendszeresen fórumokat szervez a vállalkozók számára, melyeken részt vettek a szakhatóságok képviselői (APEH, fogyasztóvédelem stb), valamint a Tolna megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa.

A vállalkozások működését mindig az aktuális és széles körben hasznosítható információkkal, valamint különböző szolgáltatásokkal segíti a szervezet, így jogi tanácsadással, pályázatírással, hitelügyintézéssel.

Az érdekképviselet több éves munkájának eredményeként egy hatékony, komoly szakmai háttérrel rendelkező egységes szövetség alakult ki, amelyben az emberi kapcsolatok kiemelkedő szerepet kapnak.