Tagság

Ha a “tagnak jelentkezem” menüpontra kattintott, biztosan az a kérdés merül fel először, hogy mit kap az érdekképviselettől annak tagjaként, és ez Önnek milyen költséget jelent.

Elöljáróban annyit mondanánk, hogy nekünk is kiemelten fontos, hogy minél több tagunk legyen, hiszen a tagok számával biztosítjuk a KISOSZ reprezentativitását az országos érdekegyeztetés intézményrendszerében, ezért tagságával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy sikerrel képviseljük a vállalkozások érdekeit.

A tagság előnyei: A KISOSZ tagjaként vállalkozása, üzlete székhelye vagy telephelye szerint tagja lesz megyei szervezetünknek, részt vehet annak szervezeti életében, az általa szervezett tájékoztató rendezvényeken, amelyeken szakszerű információkat kaphat az adózással, járulékfizetéssel, foglalkoztatással összefüggő, vagy a vállalkozások működésére vonatkozó jogszabályi előírásokról, változásokról, a hatósági ellenőrzések céljairól, tapasztalatairól, amelynek során Ön is jelezheti problémáit. KISOSZ tagként igénybe veheti azokat a minta szabályzatokat, dokumentációkat, amelyekhez egyébként külső szakértőt kellene igénybe vennie.

A KISOSZ tagság díja: A tagdíj megállapításánál igazodtunk a mikro- és kisvállalkozások teherviselő képességéhez, ezért a KISOSZ havi tagdíja 500,-Ft, azaz 6.000,-Ft évente.

Kérjük töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot, ezt követően munkatársaink felveszik vállalkozásával a kapcsolatot, az éves tagdíj befizetését követően pedig aktiváljuk hozzáférését a kizárólag tagjaink által használható menüpontokhoz.